WONING SPRENGENHOF

Met uw paard op vakantie en samen overnachten en genieten van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat kan bij de Sprengenhof, een prachtig vakantiehuis in Epe. Ontspannen en veilig rijden over een overzichtelijk knooppuntennetwerk van ruiterpaden en na afloop genieten van een aangenaam en comfortabel vijfsterren gastenverblijf met stalling en onbeperkte weidegang voor uw paard. Dit is de ideale manier voor het overnachten met uw paard.

De Sprengenhof grenst aan de bosrand en ruiterroutes. Vlakbij ligt het natuurgebied de Renderklippen. Het vakantiehuis heeft uitzicht op de tuin, het bos, en de weiden. U paard logeert op de Renderklippenhoeve op 200 meter afstand. U heeft de beschikking over 5 paardenstallen en royale weides. De Stalling Renderklippehoeve beschikt over ruime boxen van 4 bij 3 meter en voorzien van een vlasbodem.

Vanaf het vakantiehuis rijdt u met uw paard(en) direct en veilig de bossen in. U hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, u bent meteen in het bos. De paardenstal grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. U heeft eindeloos veel mogelijkheden. Alle ruiterpaden rondom de het vakantiehuis zijn gemarkeerd met knooppuntenbordjes, zodat u de mooiste routes rijdt en altijd weet waar u zich bevindt. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde. Ook ligt de hoeve aan de Renderklippen Fietsroute tussen knooppunt 61 en 95. Deze route verbindt Heerde, Oene en Epe en heeft onderweg veel interessante afstappunten.

Natuurlijk kunt u zelf ontspannen overnachten in onze exclusieve woning die in de Veluwe gelegen ligt. Uw hond is van harte welkom in het geheel omheinde huis. Kortom, een heerlijke paardrij- of fietsvakantie samen met Uw geliefde viervoeter begint bij De Sprengenhof in Epe. De Sprengenhof is een prachtig gelegen woning met carport op een royaal perceel eigen grond van 500 m². Zeer rustig gelegen aan de rand van het kleinschalige bungalowpark schuin tegenover de Renderklippenhoeve, waar Uw paard logeert in het prachtig bosgebied tussen Heerde en Epe.

De paard (en) staan bij de Renderklippenhoeve op stal en de verzorging hiervan nemen de eigenaren van de Renderklippenhoeve voor hun rekening.

Het is vrij gelegen in het prachtige bosgebied. Hier kunt u genieten van rust en de prachtige bossen met wandel-, ruiter- en fietspaden om de hoek.

Er staan 2 gratis fietsen tot Uw beschikking (mountainbikes).

Eind 2016 wordt de woning geheel gerenoveerd zodat in het voorjaar van 2017 deze luxe bungalow weer geheel spic en span tot uw beschikking staat!

Reserveren

Reserveer direct bij De Sprengenhof in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Paardenroute Knooppuntennetwerk

WONING SPRENGEN RESERVERINGSFORMULIER

U kunt hier uw reservering bij de Sprengenhof in Epe doorgeven.

Let op: Alleen wanneer uw reservering door ons is bevestigd is deze definitief!

U ontvangt binnen 48 uur bericht of uw reservering geplaatst kan worden.

Vul de onderstaande gegevens in om een reservering te maken bij de Sprengenhof in Epe.