Welkom in Epe
slide11.jpg

Welkom in Epe

De gemeente bestaat uit de vier dorpen, Epe, Emst, Oene en Vaassen. Al deze dorpen hebben hun eigen identiteit maar staan alle vier bekend om hun gastvrijheid.
In de gemeente worden veel evenementen georganiseerd zoals het schaapscheerdersfeest, de Eper paardenvierdaagse, Jazz comes to town, Emster fietsvierdaagse, Vaasaqua en het Oener koefeest.

 

De natuurgebieden De Dellen, de Renderklippen en het schitterende IJssellandschap bieden u een afwisselend decor waarin u urenlang kunt fietsen en wandelen. Ook ligt een groot gedeelte van het kroondomein in de gemeente Epe. In dit gebied kunt u onder leiding van een natuurgids een wandeling maken om op zoek te gaan naar herten en zwijnen.

Daarnaast zijn er veel attracties in de gemeente Epe zoals Kasteel Cannenburch, Museumboerderij Hagedoorns Plaatse, Kinderboerderij De Koperen ezel en recreatiepark het Smallert. Ook kan er indoor gespeeld worden bij Heggies Speelschuur in Emst.

In de gemeente Epe kunt u ook gezellig winkelen, er is een uitgebreid winkelaanbod met zowel landelijke ketens als leuke lokale winkels. Ook voor een hapje en drankje kunt u prima terecht in alle vier de dorpen.

Wij verwelkomen u graag in Epe!

- See more at: http://www.vvvepe.nl/agenda

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

De Sprengenhof

De Sprengenhof
Sprengenweg 35
8161 ND Epe

06-43 10 28 29 (Marjolijn)
06-22 97 11 76 (Helga)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten Referenties

No Testimonial Found.