Recreatie
slide11.jpg

Welkom in Epe

De gemeente bestaat uit de vier dorpen, Epe, Emst, Oene en Vaassen. Al deze dorpen hebben hun eigen identiteit maar staan alle vier bekend om hun gastvrijheid.
In de gemeente worden veel evenementen georganiseerd zoals het schaapscheerdersfeest, de Eper paardenvierdaagse, Jazz comes to town, Emster fietsvierdaagse, Vaasaqua en het Oener koefeest.

Eten en drinken

Het diner
Volop mogelijkheden om uit en thuis te genieten van een goed diner:

Floor, brasserie-lounge Epe
Een eigentijdse loungespot in Epe, met Floor begint of eindigt je wandeling.

Cornelis, AUTHENTIEK GENIETEN Epe
Bij Cornelis kunt u sfeervol genieten in het dorpshart van Epe. Men is gevestigd in het oude gemeentehuis in een monumentaal pand.
Een lekker kop koffie of thee, een hapje tussendoor, een lunch, een diner of gewoon een drankje aan de robuuste bar onder de zwevende koperen biertanks.

De Middenstip Epe
Lunch, dining & more
Bij de Middenstip, een sfeervol, eigentijds en toegankelijk restaurant. Gelegen in het centrum van Epe met een ruime eigen parkeergelegenheid. Onze keuken werkt met seizoens- en lokale producten.

Restaurant ’t Soerel Epe
Op de weg van Epe naar Nunspeet, 20 min. met de auto. Bib Gourmande, uitstekend eten in stijlvol restaurant met mooi terras.

Pizzeria Casa Sarda Epe
Voor echt Italiaans vakmanschap. Ervaren koks bereiden de maaltijden met Sardijnse producten, ambachtelijk bereid. De streekgerechten van Casa Sarda worden met passie gemaakt door Sardo’s die hubn vak verstaan.Rustig eten tussen de fruitbomen in de tuin van de pizzeria.

Reserveren

Reserveer direct bij De Sprengenhof in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

De Sprengenhof

De Sprengenhof
Sprengenweg 35
8161 ND Epe

06-43 10 28 29 (Marjolijn)
06-22 97 11 76 (Helga)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten Referenties

No Testimonial Found.